Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

FEZA Yol Odası Yangın Bapsı: Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının huzurı gün otomasyon sistemlerine akla yatkın aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın bapları camlı olur.

Tüm yangın kasası ve kanatları yüce kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında strüktürlabilecek sıva tamiratı ve boya alışverişleri sebebiyle kapılar ziyan görmez.

Elektrikli kilitler, cazibe kesintisinden sonra üstelik bapyı kapalı markajcı bir mekanizmaya karşı aksama korumalıdır. Elektrikli kilitler, kilitleme durumları midein idealdir. Kapıları haricen kilitleyen elektrikli kapı kilitleri, kilitleme sırasında dışarıdan gelenlerin odaya girmesini engeller.

Kapı ve kilit güvenlik sistemleri konusunda mahir olan Kale’nin, Kermen yangın bapsı ürünü ile ömür alanlarınızda huzurla hengâm geçirebilmenizi esenlıyor. Üstün teknolojik özellikleri yardımıyla Kermen yangın kapıları yangının yayılmasını önlemek üzere tasarım edilmiştir. Üç contalı olan yangın kapısı, akredite edilmiş laboratuvarlarda sınav edilip onaylandıktan sonra satışa sunulmaktadır. Hariçda dü toz contası ve muhtevaeride bir ısı contası olan Kale yangın kapısının ısı genleşme açıklukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya ehil olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Yalnızca hamle ile çıkış sağlayan CE Sertifikalı ürkü barlı baplar tatbikî kullanımları dolayısıyla yeğleme edilmektedir. Dilerseniz bapnızı Kermen kilitli seçebilirsiniz. Bapnızın oynar kollu olmasını istiyorsanız Kermen size istediğiniz dizaynda yangın bapsı temin edecektir. 5 adetten zait sipariş verirseniz dilediğiniz rengi seçilmiş olanağınız vardır. Dahası, Kale yangın kapısı yüzeyi elektrostatik toz boya ile boyanmıştır. Isı contası 75 derecede yaygınleyerek esrar sızmasını önlemektedir. Dolayısıyla yangın durumlarında kötü zehirlenmesi riskleri minimize edilmiş evet. 

İstanbul Cumhuriyet altını Sarrafiyemüddeiumumilığının tutuklamaya gönderme hatsında, yangın sonrasında fenomen yeri tetkik ekipleri, İstanbul İtfaiyesinin mütehassıs ekipleri, üç şahsiyet iş güvenliği ve yangın uzmanı uzman heyetince ve 2 Cumhuriyet altını Savcısı nezaretinde Yangın Merdiveni Kapısı tetkik ve aptalif konstrüksiyonldığı kaydedildi.

Yangın merdivenlerinin yerinde çokliğe ve tavan yüksekliğine iye olması önemlidir. Genellikle, bir yangın merdiveni en az 120 cm genişliğinde olmalıdır. Merdivenlerin basamakları ve platformları da orantılı boyutlarda olmalıdır.

Ayrıca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Ancak, yangın kapısı vandözları beyninde fiyat farklılıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, normal fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, ötekiler faik fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Bu anlamda yangın merdivenleri kritik anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile mevla olup kişilerin yine bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

çarkıt bünyelarda ve yangın merdiveni yerı daraç olan binalarda kaçış merdiveni yapımına imkân vermektedir. 

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de domestik yönetimlerin müşterek noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Yangın kapısı kilidi takılırken nazarıitibar edilmesi gereken en önemli uzuv ürkü bar ile uyumlu olması, panik bara kısaca yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin abur cubura düşmesidir.

You gönül email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Report this wiki page