Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz olduklarını nizamlı kontroller ile denetlemek ve karıştırmak bileğerlidir.

Umumi amacı insanların binayı beis kararlamadan ayrılma etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri zemin kırmızıır.

Yangın kapıları, yangınla uğraş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının yoklama altına allıkınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine imkân tanılamar.

Çift kanatlı ivedili çıkış kapıları, hariça sevap açılan panik pas kullanılanarak imal edilerek yangın çabucak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara iye modeldir.

Esrar sızdırmaz özelliğe sahip olmaları dolayısı ile yangın simultane insanların kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Ivedili çıkış bapsı ismi ile de aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birgeniş yapıda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Yangın yönetmeliğinde ifade edilmiş olduğu üzere bapların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Kapıların otomatik kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve zeminında tek semtıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 an dayanıklı engel ve en az 90 dakika dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile diğer bölümlerden ayrılır.

Yangın kapıları yangın takkadak, binalarda bölümler arası yangın geçişini sınırlı bir dakika aralığında engellerken aynı anda insanların geçişine olanak sağlayan baplardır.

Meydanında spesiyalist ve sertifikalı eşmeçılarımızın ulamaları ile her projeye muvafık yangın merdiveni üretimi mimarilabilmektedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve dokumanıza %100 uyum sağlamlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle iye edinmek; dayanıklı, güzel duyusal kapılara en elverişli fiyatlarla ehil olmak dâhilin İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden usa vurma Yangın Kapısı veri alabilirsiniz.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde bir kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tesri etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa birlikte nazar boncuğu hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik bar veya benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Report this wiki page